Training en Workshops

Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen die een stap wil maken om meer zichzelf te worden. Je word je bewust van handige en minder handige patronen binnen jouw leven. Vandaaruit bekijk je zelf; wat hou ik vast, wat wil ik anders..

Wij geloven in een goede balans tussen je hoofd, je hart en je buik. Wij bieden je mogelijkheden dit bij jezelf te onderzoeken. 

Door dit proces leer je jezelf beter kennen, weet je beter wat je wilt en waar je voor staat in het leven.

Je leert op een andere manier naar jezelf, je gezin en/of je relaties te kijken. Dat biedt je nieuwe inzichten, eyeopeners en aanknopingspunten om meteen mee aan de slag te gaan.

 

De workshops zijn interactief en ervaringsgericht met als uitgangspunt het SAMI-concept.

De dagelijkse praktijk van de deelnemers staat centraal. We zullen je mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel uitdagen.

De workshops hebben als doel iets los te maken, je in beweging te brengen, iets op gang te krijgen en je de energie en moed te geven om door te pakken! Het is een eerste stap naar….

             Workshop: Intern kompas voor elk gezin

Deze workshop is bedoeld voor ouders/verzorgers die behoefte hebben aan praktische instrumenten om meer structuur en verbinding in hun gezin aan te (leren) brengen.

 

Opvoeden..., behalve plezier, dankbaarheid en trots kan het ook momenten van wanhoop, frustratie en verdriet geven. je staat continu voor keuzes; wat vind ik belangrijk, wat doen we wel, wat niet, wanneer corrigeer ik en wat laat ik gaan? Hoe krijg ik ze mee? Opvoeden is voortdurend wikken en weken.

Om niet te verdwalen in dit wikken en wegen is een intern kompas van wezenlijk belang. Tijdens deze workshop leer je hoe je voor jouw gezin een intern kompas kunt bouwen, welke stappen hiervoor nodig zijn en hoe je de kinderen hierin betrekt.

Voordelen van een intern kompas: 

- zet aan tot gewenst gedrag,

- biedt structuur en verbinding,

- verminderd in hoge mate onderlinge ruzies,

- biedt gespreksmogelijkheden voor zowel ouders als kinderen,

- brengt meer begrip en waardering voor elkaar,

- stelt kinderen en ouders in staat een gemeenschappelijke toekomstvisie te ontwikkelen,

- creëert rust zeker voor samengestelde gezinnen.

Datum: 22 mei en 17 juni

Locatie: Wijnbrug 161A, Dordrecht

Tijd: 19.30-22.00 uur 

Kosten: € 49,50 incl. koffie/thee

Liever in-company? Neem contact op!

Trainer: Wennie Roestenberg 

Inschrijven via mail: info@roestenbergcoaching.com

of tel. 06-18803037

Wijnstraat 161a, 3311 BV Dordrecht

Tel: 0618803037