top of page

Samenwerking

SAMI-training

Het SAMI-concept, het levenswerk van Servaas Klute, heeft mij de afgelopen jaren enorm veel geleerd en geïnspireerd. Daar heb ik geleerd contact te maken met heel mijn lijf (hoofd-hart-buik) en gebruik te maken van de 4 verschillende leeringangen (mentaal-fysiek-emotioneel-spiritueel). Sami-training biedt het hele jaar door coaching, trainingen en dagtochten aan gericht op persoonlijk leiderschap. Kijk voor meer informatie hierover op de website Sami-training.com. Ook een pelgrimage, in de wildernis van Lapland, behoort tot de mogelijkheden (een kans voor het leven!!). Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust contact op.

Inge van der  Plas, speltherapeut

Samen met Inge, deel ik de passie en het plezier van systemisch en ervaringsgericht werken. Na een startgesprek zien we gezinsleden (in wisselende samenstelling) in de spelkamer, om zo hetgeen we bespreken ook meteen te oefenen.

www.speltherapie-andersom.nl

Restaurant United

Met Irene Verburg werk ik samen binnen de RU. Dit is een overkoepelende organisatie waar meerdere restaurants bij zijn aangesloten. Zij staan voor duurzaamheid, groei en ontwikkeling en een zeer goede gastvrijheid. Samen met Irene geef ik binnen de RU trainingen, coaching en teamcoaching.

Pieter Gilhuis, coach/trainer

volgt

 

bottom of page